Ce este Trans-Formare.ro?

Trans-Formare e un travaliu personal proiectat să devină o resursă pentru oameni prin cursuri online care să ajute românii să evolueze pe orice palier al vieții. Un spațiu online în care să reunească cursuri de dezvoltare personala si spirituala, în acceptarea că suntem diferiți. Un site de cursuri online în care fiecare dintre noi să se regăsească și să învețe orice simte că îi aduce bucurie sau împlinire. Ca fiecare dintre voi prin pasiuni și diferențe să învețe, să aplice, să creeze în propria manieră și mai apoi să dea mai departe. Să creștem împreună și separat, fiecare pornind de la un lucru atât de mic precum un curs online.

Trans-Formare e adaptare. E întoarcerea la rădăcini

100
Românesc
10
Traineri
500
Ore de curs

“Am vrut să fie Trans-formare pentru că într-adevăr Totul se schimbă când tu schimbi. E o perioadă a schimbării, nimic din ce a fost nu va mai fi la fel. E perioadă care ne provoacă spre adaptare. E o perioadă în care avem nevoie să avem mintea și sufletul deschise, trupul sănătos. Și e posibil prin cunoaștere și autocunoaștere. Iar pentru mine, un om schimbat e un om care cunoaște, se cunoaște și se acceptă. E un om întors la rădăcini.
Trăim o perioada a tensiunii și fricii. Iar când lași frica lucrurile se întâmplă în ciuda creației și creativității. Când faci lucrurile cu iubire și munții se pleacă. Reciproca se aplică. Dovadă că am pornit atât de greu, de târziu, în acest proiect în gândurile mele, în altă formă, din 2016. Îmi era clar că vreau să îl fac dar mai fost teamă. Așa că atunci universul conspirat să mai facă și alții între timp același proiect și să dezvolte în această direcție, sub acest nume. Pentru că există Trans-Formare. Iar transformarea, evoluția, e calea de a merge mai departe.”

Corina Ștefan – Fondator

Ce este Trans-Formare.ro?

Trans-Formare e un travaliu personal proiectat să devină o resursă pentru oameni prin cursuri online care să ajute românii să evolueze pe orice palier al vieții. Un spațiu online în care să reunească o paletă de cursuri de dezvoltare personala si spirituală,  de autocunoaștere, până la urmă, în acceptarea că suntem diferiți. Un site de cursuri online în care fiecare dintre noi să se regăsească și să învețe orice simte că îi aduce bucurie sau împlinire. Ca fiecare dintre voi prin pasiuni și diferențe să învețe, să aplice, să creeze în propria manieră și mai apoi să dea mai departe. Să creștem împreună și separat, fiecare pornind de la un lucru atât de mic precum un curs online.

Aceasta pentru că prin învățare ne facem viața mai bogată. Lucrurile pe care le știm și experiențele personale sunt adevăratele valori pe care le purtăm cu noi întreaga viață și pe care le putem da în continuare mai departe însutit. Iar învățarea în sine e generatoare de experiență.

Este o perioadă în care avem nevoie să ne adaptăm. Și ne adaptăm prin cunoaștere. Iar învățarea adaptării, descoperirea lucrurilor din interiorul nostru sau, dimpotrivă, a unei noi vocații vine știind cine suntem și învățând ce putem face mai mult.

Un om care știe cine e își alege propria cale, iar pe Trans- Formare ne propunem să devenim platforma de educație informală, unde să vă găsiți drumul spre voi, alții și pasiunile voastre, ca voi să fiți împliniți.

Cum? aducând instructori care să fie online, dar aproape de voi. Să aveți acces la cursuri care să vă ghideze, în fiecare zi, mai aproape de cea mai bună variantă a voastră. Ne dorim o platformă integralistă în limba română, dincolo de orice barieră de limbă. Să vă bucurați de cursuri ale celor mai reprezentativi traineri români care vă înțeleg spiritul și nevoile de evoluție. Ne propunem comuniune și diversitate.

Viziune

Viziunea noastră este ca Trans-Formare.ro să devină cel mai mare și cel mai iubit agregator de cursuri online de întoarcere la rădăcini, la lucrurile care contează, spre interior sau, exterior, spre tradiții și care va ajuta prin învățare ca românii cursanți să ducă o viață împlinită.

Învățarea e un proces continuu, iar mai mult ca oricând educația este cea care ghidează oamenii mai aproape de ei înșiși și de semeni. Într-un mediu în care online-ul devine noua realitate,  învățarea online devine un instrument progresiv mai aproape de voi pe toate palierele.

Misiunea Trans-Formare este de a aduce românilor schimbarea prin cursuri online care să îi conducă spre o viață împlinită. Pentru că omul este spirit,minte și trup, ne propunem să aducem pe display-urile românilor  pachete de cursuri care să răspundă nevoii de educație non-impusă și non-formală pe toate palierele.

Valori:  Principalele valori ale site-ului de cursuri online Trans-Formare.ro sunt oamenii și învățarea. Acceptăm diferențele și îi respectăm pe cei diferiți de noi. Ne iubim semenii și pentru semenii vorbitori de limbă română creăm acest spațiu de învățare în propria limbă.

De ce în limba română?

Cred că un om care învață să fie bine cu el este mai adaptat, mai flexibil, mai greu de manipulat și mai împlinit pe toate planurile. Și dacă pe Internet  în limba română găsiți multe platforme de cursuri online în limba engleză pe această temă, în limba  română există doar câteva și nu cu o abordare spiritualistă, ci doar educativă. Diferența acesteia ar fi că vine cu o perspectivă spirituală a schimbării.

De ce am ales Trans-formare pentru acest proiect? Trei cuvinte rezonează în gând pentru acesta

Trans – de la transă și stare de conștiență modificată, regăsită chiar și în rugăciune.

Trans – de la schimbare – pentru că alinierea cu tine înseamnă schimbare.

Formare de la educație / educare.

Trans-formare pe scurt pentru mine înseamnă schimbarea prin educație personală și spirituală dincolo de sistem.

De ce trans-formare?

Am vrut să fac transformarea pentru că  într-adevăr Totul se schimbă când tu  schimbi. Iar când lași frica lucrurile se întâmplă. Chiar și reversul se aplică, dovadă că am pornit atât de greu de târziu în acest proiect în gândurile mele, în altă formă, din 2016. Îmi era clar că vreau să îl fac dar mai fost teamă. Așa că atunci universul conspirat să mai facă și alții între timp același proiect și să dezvolte în această direcție, sub acest nume. Pentru că există Trans-Formare. 

De ce am ales să numesc acest proiect Trans- Formare?

Trans – SCHIMBARE

Trans – perioadă nouă

Trans – transă, între lumi

Formare – educație.

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Mai mulți, mai fericiți. Alătură-te ca instructor!

Cine suntem?

Eu sunt Corina Ștefan, iar din 2014 păstoresc agenția de conținut iXpr. Am fost implicată făcând, uneori prea mult, așadar am dedicat mai puțin timp în a fi prezentă online.

Apoi a fost primul aspect: am avut nevoie să aflu cine sunt, să văd că lucrurile cresc încet în viața mea și că nu vor crește, până nu știu cine sunt. Încă am de descoperit, zi de zi, dar pe măsură ce m-am descoperit mi-am luat curajul să spun că există și o altă cale. Aceea de a fi tu dincolo de rețete. Atunci lucrurile cresc, așa cum iarba crește fără să se compare cu stejarul.

Să mă cunoști mai bine vizitează corina-stefan.ro sau profilul meu de Linkedin

Acest proiect exist grație oamenilor cu care colaborez:  Diana Monica Vasile – social media marketer & copywriter, Alex – dezvoltare web și webdesign,  Mirela Crețan – contributor.
Oameni faini care s-au alăturat vâltorii mele de a face în valuri de entuziasm și câmpuri line de tăcere 😀 cărora le sunt recunoscătoare și le promit că pe măsură ce voi vă alăturați vom fi calmi și constanți, ca un lac, să vă putem asculta vibrația și vocea.

 

Traineri:

Pentru început voi atrage în proiect traineri minunați, care te pot ajuta să te cunoști mai bine, ca tu să înflorești ca după o ploaie de primăvară, urmată de soare blând.

Dacă ești instructor și ai de oferit lumii, ai făcut un curs sau vrei să dezvolți unul, viziteaza pagina Devino instructor!