Devino Instructor

Experiența ta poate fi de ajutor altora? Dă mai departe!

Ești profesionist, terapeut, expert în dezvoltare personală profesională și spirituală, meșteșugar sau creativ care poate aduce contribuția unei generații viitoare de învățăcei? Prin cursurile online fiecare are de câștigat. Studenții noștri prin cunoaștere și autocunoaștere, tu prin faptul că munca ta creează valoare în viața altora în timp ce ești răsplătit financiar. Alătură-te și dă mai departe!

Cum să te alături echipei de traineri

Câțiva pași simpli care ajută pe tine și pe ceilalți. Urmează-i!

Please login to send your request!

Fiecare dintre noi creștem prin experiența pe care alții au acumulat-o. Iar acum mai mult ca oricând de educație care să ne alinieze ca oameni, de informații ce ajută la dezvoltarea personală, spirituală și o altă a abordare a omului ca întreg. Dacă ești profesionist, terapeut, expert în dezvoltare personală profesională și spirituală, dacă ești meșteșugar sau nu creativ care poate aduce contribuția unei generații viitoare de învățăcei, alătură-te și dă mai departe. Sistemul de educația convențional are cele mai mari lacune în aliniere învățăceilor cu ei înșiși, în autocunoaștere și întoarcere la rădăcini.

Cursul îl creezi singur, considerând să fie cât mai util pentur ceilalți. Preșul cursului online, de asemenea, îl stabilești tot tu. Totuși, pentru a ajunge workshopul/ cursul tău la câți mai mulți oameni, vor fi perioade cât vom stabili de comun acord un preț accesibil. Dacă îți dorești ca știința ta, tot ce ai învățat să fie dat mai departe în propria limbă, alătura-te și dă tu mai departe!

Mai mulți, mai fericiți, mai multe cursuri, mai mulți oameni fericiți. Cursurile le definești tu, dar sunt câteva lucruri la care ținem:

  • informația să aducă valoare substanțială cursanților;
  • să fie redactate sau elaborate în limba română;
  • să fie corecte din toate punctele de vedere;
  • să aibă conținut etic, nedescriminator;
  • în cazul în care există cursanți nemulțumiți să le restitui banii pe curs în maxim 30 zile.

Pe locuri, fii gata, start! Schimbă lumea altora, schimbând lumea ta!