Trans-formare.ro este site administrat de către SC iXpr Development& Consulting SRL

Acest document stabileste “Termenii si conditiile” in care puteti utiliza site-ul trans-formare.ro.
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor “Termeni si Conditii”. Pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Site-ul trans-formare.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura “Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului.
Acest site este intretinut si administrat de IXPR DEVELOPMENT & CONSULTING SRL (denumit in continuare iXpr), care este si proprietarul acestuia.  Proprietarul site-ului este IXPR DEVELOPMENT & CONSULTING SRL, cu sediul social in  Bd. Theodor Pallady nr. 315, c 106, sector 3 Bucuresti si cu adresa de email – contact@ixpr.ro, inregistrat la Registrul Comertului sub numărul J40/4212/2012, CUI RO 30062897.

Accesul si utilizarea site-ului trans-formare.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune, implicit, acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptul Dvs.

Accesul al website, implicit la serviciile și produsele pe care acesta le oferă, se face doar în condițiile în care aveți acces la Internet și un browser ce vă conferă acces la www ( world wide web) și toate echipamentele aferente pentru a beneficia de acces la acesta ( computer, router etc).

 

Drepturi de Autor (Copyright)

 

Intregul continut al site-ului trans-formare – cursuri, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea transf-formare si este aparat de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind Proprietatea Intelectuala si Industriala. Folosirea fara acordul  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de iXpr. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu  iXpr.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de Legea Dreptului de Autor si sunt proprietatea  iXpr.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al  iXpr nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de  iXpr.  Prin aceasta, proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de sa solicita sanctionarea, conform legislatiei in vigoare, a oricarei actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

trans-fomare.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (link-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. trans-formare.ro  nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil, in nici un fel, de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. trans-formare.ro   nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea, increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul, folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de iXpr  prin intermediul site-ului trans-fomare.ro  intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca /internationala in materie de Drept de Autor si Proprietate Intelectuala, implica raspunderea civila ori penala pentru astfel de actiuni.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 

Reguli de utilizare

 

Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site.
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor publicate sau incercarea de a actiona in acest scop.
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului in vederea distribuiri lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (spamming) ori in orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. iXpr  va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea lor.

 

Disponibilitatea Serviciului

 

trans-formare.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile, cu sau fara o notificare prealabila.

trans-formare.ro nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica, juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

trans-formare.ro poate schimba, in orice moment, continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 

Absolvirea de Raspundere

 

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. trans-formare.ro  se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
 •  trans-formare.ro nu ofera nici o garantie ca:
  • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
  • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
  • calitatea produselor, serviciilor, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
  • orice eroare de program va fi corectata.

 

Accesul pe Site

 

Se garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii iXpr .

 

Comentarii, Comunicari si alte Date /Informatii

 

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati, vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. iXpr  are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. iXpr  nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii iXpr   si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii iXpr  si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

 

Securitatea Informatiilor

 

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. iXpr  nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Prin completarea campurilor din formularele online, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date  si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la contact@ixpr.ro, trans-formare.ro se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Regulamentului 2016/679/UE privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Citeste si pagina dedicata PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

trans-formare.ro se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

trans-formare.ro nu raspunde de atacurile ce ar putea avea ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

trans-formare.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Politica site-ului trans-formare.ro  este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale,  trans-formare.ro isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea iXpr , libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop  fara obligatia de a acorda compensatii pentru utilizarea lor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi in pericol.

Pe site-ul trans-formare.ro  pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul trans-formare.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

trans-formare.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

 

Declinarea Responsabilitatii

 

iXpr nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul  si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. iXpr  nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord, in mod expres, ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

iXpr nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de trans-formare.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa contact@ixpr.ro.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. trans-formare.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

 

Greseli de Tipar

 

iXpr nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tipar sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

Taxe Suplimentare

 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. iXpr  nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@ixpr.ro

 

Conditii Legale

 

Site-ul trans-formare.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

 

Dispute si Conflicte

 

Orice conflict aparut intre iXpr  si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

Probleme legate de Drepturi de Proprietate Intelectuala

 

Daca doriti sa raportati probleme legate de drepturile de Proprietate Intelectuala ne puteti scrie pe adresa: contact@ixpr.ro sau folosind formularul de contact.

 

Comenzi online

 

Prin plasarea de comenzi online pe trans-formare.ro, clientul isi exprima acordul explicit de a fi de acord cu conditiile si termenii stipulati in aceasta pagina, cu Politica de Comanda si cu Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acceptul clientului se exprima in pagina de plasare a comenzii. Va rugam cititi toate informatiile mai sus mentionate inainte de a efectua o comanda online pe trans-formare.ro.

 

Dispozitii Finale

 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. O data cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni, conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.