Pentru cursanți

“Era în 2019. Am simțit, vag, ca o boare, că iXpr evoluează greu. Se spune că dacă ai trecut 5 ani de experiență pe piață, ai șanse de creștere, dar oare e așa? Am încercat rețete, ghiduri de bune practici. În salturi, pentru că solo antreprenor fiind, nu aveam cum să le fac pe toate.
Am conștientizat, prin propria experiență, că atunci când oamenii nu sunt aliniații cu ei, cu cine sunt ei cu adevărat, cariera, firma, relații suferă odată cu ei. Că orice rețetă în X pași nu funcționează. ”Fake it until you make it” doare. Așa că toate cursurile online, inclusiv cele aplicate, sunt mai degrabă un ghid prin care să mergeți mai departe.”

 

Cine suntem?

Trans-Formare e un travaliu personal proiectat să devină o resursă pentru oameni prin cursuri online care să ajute românii să evolueze pe orice palier al vieții. Un spațiu online în care să reunească cursuri de dezvoltare personala si spirituala, în acceptarea că suntem diferiți. Un site de cursuri online în care fiecare dintre noi să se regăsească și să învețe orice simte că îi aduce bucurie sau împlinire. Ca fiecare dintre voi prin pasiuni și diferențe să învețe, să aplice, să creeze în propria manieră și mai apoi să dea mai departe. Să creștem împreună și separat, fiecare pornind de la un lucru atât de mic precum un curs online.

Aceasta pentru că prin învățare ne facem viața mai bogată. Lucrurile pe care le știm și experiențele personale sunt adevăratele valori pe care le purtăm cu noi întreaga viață și pe care le putem da în continuare mai departe însutit. Iar învățarea în sine e generatoare de experiență.

Este o perioadă în care avem nevoie să ne adaptăm. Și ne adaptăm prin cunoaștere. Iar învățarea adaptării, descoperirea lucrurilor din interiorul nostru sau, dimpotrivă, a unei noi vocații vine știind cine suntem și învățând ce putem face mai mult.

Un om care știe cine e își alege propria cale, iar pe Trans- Formare ne propunem să devenim platforma numărul 1 de educație informală, unde să să vă găsiți drumul spre voi, alții și pasiunile voastre, ca voi să fiți împliniți.

Cum? aducând instructori care să fie online, dar aproape de voi. Să aveți acces la cursuri care să vă ghideze, în fiecare zi, mai aproape de cea mai bună variantă a voastră. Ne dorim o platformă integralistă în limba română, dincolo de orice barieră de limbă. Să vă bucurați de cursuri ale celor mai reprezentativi traineri români care vă înțeleg spiritul și nevoile de evoluție. Ne propunem comuniune și diversitate.

cursanti

De ce să te înscrii la cursurile noastre?

Pentru că este o altă perspectivă a învățării online. Știind că online există un exces de cursuri, de toate felurile, dar noi ne aducem propria perspectivă. Privim învățarea ca pe un proces profund, dar simplificat, învățarea ca pe o cunoaștere de sine nu ca pe o rețetă de viață.

Dacă te afli aici, înseamnă că cumva ai descoperit o nevoie, ai rezonat cu ceva și putem să te ajutăm să te cunoști. De aceea cursurile trans-formare sunt mai degrabă cursurile de autocunoaștere, în care schimbarea o faci tu, noi suntem doar ghizi.

Pentru că privim evoluția în viață și în carieră ca fiind unică pentru fiecare individ. După cum spuneam, noi te ghidăm să fii tu în evoluție, să aplici propriul stil, îți dăm instrumente, ci nu ”template”. Schimbarea o faci tu, abordarea creativă îți aparține. Altfel spus, cursurile sunt în pași, dar trans-formarea o faci tu. Noi îți dăm undița cu care tu să pescuiești mai târziu.

Pentru că le poți face online, oricând în ritmul tău.

Pentru că planul este să oferim, când timpul va fi potrivit, cursuri d și retreaturi inedite în natură, în comunitate. Să oferim învățare prin experiență. Așadar urmărește-ne!

Cum ai acces cursurile noastre?

1. Îți creezi cont și ai acces dashboard la toate cursurile pe care le-ai frecventat. Dacă întâmpină problemă în a vizualiza cursurile verifică mai întâi dacă ești logat cu contul cu care ai cumpărat materialele.

2. Vei avea teste de parcurs în formă grilă pentru unele dintre cursuri. La cursuri de creativitate vei avea provocări individuale. Fă-le, iar dacă simți nevoia, cere feedback instructorului tău.

3. Accesul este nelimintat în timp. Așadar parcurge fiecare curs în ritmul tău și întoarce-te când simți nevoia.

4. La cursurile gratuite n-ai nevoie de plăți sau carduri. Pentru restul cursurilor, poți efectua plata cu cardul.

5. Urmărirea cursurilor este intuitivă. Sunt materiale video și pdf la fiecare modul.

6. La finalul unor cursuri (depinde de trainer) primești diplomă de participare.

7. Dacă nu vrei să mai fi membru în comunitatea noastră, doar scrie-ne pe office@trans-formare.ro.

8. De asemenea, orice dificultate ai întâmpina, dă-ne de veste pe office@trans-formare.ro.

9. Apreciem feedback-ul tău. Scrie-ne ce vrei îmbunătățit, ce îți place sau nu.
Ne bucurăm să ne fii alături!

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit