Fă-ți un cont acum și primești notificări ale cursurilor.

  100
  ROMÂNESC
  10
  TRAINERI
  500
  ORE DE CURS

  Evenimente

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

  Vezi toate
  25
  septembrie
  Semantic SEO: cuvinte, intenții, oameni, business | Workshop în sală
  Semantic SEO: cuvinte, intenții, oameni, business | Workshop în sală, în București
  09:00 - 11:00
  Clucerului nr. 44

  Tot postezi în blog, faci descrieri de servicii și… nu mișcă. Nici cu ranking-ul în pagina, nici cu leadurile. Asta pentru că, în zilele...

  27
  octombrie
  Content Coffee - atelier de content writing in cafenea
  Atelier Introductiv Content Coffee : I : Text, Context, Intenție, Oameni, Nevoi
  18:30 - 21:00
  Tucano Caffee Madagascar, Bucuresti

  S-a tot spus ”Content is King.” Și eu o spuneam cu ani în urmă. Cu fermitate chiar. Experiența mi-a arătat că e mult mai...

  Ce spun oamenii

  Ce cred oamenii despre Trans-Formare

  user-trans-formare

  Sorin Mocanu

  Owner, Smartrade International

  “Lucrez cu Corina de mai bine de doi ani si pot sa spun ca este un profesionist desavarsit, pasionat de tot ceea ce inseamna limbaj, continut, relevanta in cautari. Nu este din cei care sunt invatati, ci din cei care invata in permanenta. Asta o face sa fie mereu informata despre ce este mai nou si relevant in materie de marketing online. Colaborarea cu Corina, pe care am inceput-o prin intermediul unei prietene din bransa, Georgiana Enache de la Alma Parchet, a reprezentat un impuls important si o energie suplimentara continua adusa afacerii mele online, in speta site-ului www.decolandia.ro. Corina este un om cu adevarat generos si plin de entuziasm ce insufla energie pozitiva.”

  1611230694174

  Marian Gherghescu

  MarketScope - Marketing Intelligence, Research & Consulting

  “Corina este un content writer special, cum rareori mai ai ocazia sa intalnesti ! Pune multa pasiune in ceea ce face si se implica total in intelegerea nevoilor afacerii clientului, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Colaboram cu succes pe partea de content si SEO pt. unul din proiectele mele online (BeSpecial.ro) si sper sa gasim si alte ocazii de a lucra impreuna …:-)”

  1516508508223

  Enache Georgiana

  Manager at SC Alma Parchet Natural SRL

  “Corina este un om deosebit si un profesionist desavarsit. Lucram impreuna de putin timp si a adus rezultate surprinzatoare, peste asteptarile mele. Am inceput printr-o colaborare si am devenit prietene si sunt recunoscatoare si fericita ca face parte din viata mea. Multumesc, Corina.”

  1516992405456

  Sebastien Laza

  Owner PRIMORIS SRL

  “Colaborarea cu Corina Stefan a fost excelenta! Aceasta colaborare dureaza de peste 2 ani si intentionez sa o prelungesc. Corina este foarte buna la ceea ce face, iar energia ei se simte in proiectul pe care il derulam impreuna!”

  aida-ivan-400×533-1

  Aida Ivan

  Inspiring Moments

  “Corina este un profesionist in cel mai adevarat sens al cuvantului. Este un om pe care te poti baza si care stie sa faca magie. Pentru mine, ea este o sursa de inspiratie si de motivatie. Lucram impreuna de aproape 2 ani si ii sunt recunoscatoare pentru felul in care s-a ocupat de firma mea. O admir si o respect si o recomand din toata inima!”

  Abonează-te pentru a primi știri cu materiale educaționale, cursuri noi, postări interesante, cărți populare și multe altele!